BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Succesvol worden zonder diploma

Succesvol worden zonder diploma, kan dat? Veel mensen vragen zich af of je succesvol kunt zijn zonder diploma. Best bizar want er zijn gigantisch veel mensen zonder diploma die ontzettend succesvol zijn. Wat is succes en waarom zijn er zoveel mensen die niet weten hoe ook zij succesvol kunnen worden? Lees meer als je wilt weten hoe ook jij succesvol kunt worden zonder diploma.

Wanneer ben je succesvol? Het scheelt dat succes niet een vast gegeven is. Voor de een is succesvol leven heel anders dan voor iemand anders. Jij bepaalt dus hoe je eigen succes eruit ziet. Succes is in elk geval een vooraf bepaald doel dat je nastreeft om het daadwerkelijk te halen. Dit kan natuurlijk alles zijn. Denk aan kleine mini doelen en taken en grotere abstracte doelen. Klik hier

Kortom; je wilt iets en het lukt. Zo simpel is het om succesvol te zijn. Een doel kan zijn het bouwen van je eigen huis. Een huis wordt bedacht en ontworpen (Opdrachtgever & Architect). Het bestaat uit een opeenstapeling van allemaal kleine taken die uitgevoerd moeten worden. Voer al deze taken in een logische volgorde uit en je hebt succesvol een huis gerealiseerd (Uitvoerder). Doe dit 10 keer en je hebt 10 keer succesvol een huis gerealiseerd. Kortom succes kan heel simpel zijn. Want wanneer je een huis zou bouwen in Baan Tjo Pa Kha een Akha dorpje bij Chiang Rai (Thailand), dan zou je hier heel anders naar kijken.

Wil jij financieel succesvol zijn? Noem een concreet bedrag dat jij zou willen bereiken met een concrete datum en je kunt dit succesvol bereiken. Geef je zelf een uitdaging en denk groot. Hoe groter je denkt hoe groter je succes zal zijn. Denk er wel om dat je grote successen alleen kunt bereiken door de kleine stapjes te maken. Dit is wat succesvolle mensen weten. Zij maken constant elke dag de belangrijke kleine stappen waardoor ze dichterbij hun doel komen. Ze weten dat ze grote dromen haalbaar kunnen maken dankzij concrete, simpele kleine stappen.

Wil jij een eigen bedrijf opstarten en wil je dit samen met een business mindset coach en internet marketing expert doen? Slim! Want hierdoor behaal je veel sneller resultaat en succes zonder diploma. Vraag je informatiepakket daarom snel aan via de chat!

De 11 eigenschappen van succesvolle mensen

1. Incredible ‘why’
Het is je vast opgevallen dat succesvolle mensen een grote drive hebben. Of ze nu linksom gaan, rechtsom of rechtdoor ze gaan maar door en zijn niet te stoppen. De reden dat ze deze drive hebben is omdat ze een grotere reden en dieper doel hebben. Deze ‘why’ is gebaseerd op een sterke diep liggende emotie.

2. Doelen
Ze zijn doelgericht. Hun doelen zijn opgesplitst in kleinere stappen. Denk aan het hebben van een missie, visie, doelen en kleinere taken. Deze kleinere taken worden SMART geformuleerd en ontstaan vanuit ook wel OKR’s. Meetbare taken waardoor je kunt zien hoe ver je bent met deze taak. Ze belonen zichzelf telkens wanneer ze deze kleine taken succesvol hebben afgerond.

3. Dankbaarheid
Door dankbaar te zijn kun je positief in het leven staan. Door je positive energie te delen met anderen kun je het goede aantrekken. Sales en service is uiteindelijk een transitie van positieve energie en enthousiasme.

4. Beloning
Succesvolle mensen belonen zichzelf wanneer ze doelen halen. Op deze manier motiveren ze zichzelf en vertellen ze hun onderbewustzijn dat ze het goed doen. Zo ontvangen ze hun ontzettend grote drive en passie. en kan hun onderbewustzijn vertellen het universum dat ze meer willen.

5. Eigen bedrijf
Je hebt vast wel eens over Robert Kiyosaki gehoord. Hij is bekend geworden door zijn boek “Rich dad Poor dad” en “Cashflow quadrant”. Je wordt niet rijk in loondienst. De rijken bouwen constant aan hun eigen business, systemen en assets die zorgen voor cashflow. Doordat ze blijven bouwen aan hun eigendommen, worden hun bezittingen steeds meer waard. Zo ontvangen zij een passief inkomen.

6. Bouwen een team
Succesvolle mensen willen hun doelen halen. Om dit te halen maken ze gebruik van anderen op het juiste moment voor het juiste doel. Wanneer ze alles alleen zouden doen zou het veel te lang duren om hun doelen te halen. Ze kopen tijd en tijdwinst door een team om zich heen te bouwen en met de juiste specialisten en experts te werken.

7. Meester in verkopen
Ze beschikken over grote verkoopvaardigheden die ze dagelijks verbeteren. Deze kennis passen ze toe binnen hun business en marketing. Hoe gorter de verkoop resultaten zijn hoe beter je business draait.

8. Meester in onderhandelen
Succesvolle mensen kunnen goed onderhandelen en strijden om uit elke deal hun voordeel te behalen. Hierdoor zorgen ze voor inkoop voordelen en kunnen vervolgens meer marge maken op hun dienstverlening en producten. Ze zijn altijd opzoek naar de beste deal.

9. Focus
Ze hebben een ontzettende focus op het behalen van hun doel over een lange periode. Ze dwalen niet af in details die geen winst opleveren. Ze maken gebruik van experts en specialisten die hun kunnen helpen om hun doelen te halen.

10. Persoonlijke ontwikkeling
Ze zorgen dat ze blijven leren. De beste investering is de investering in jezelf. Dit weten de meest succesvolle mensen. Tegenwoordig is het heel makkelijk om de juiste kennis op te doen via het internet.

11. Coach
Succesvolle mensen werken vaak samen met een business en mindset coach. Op deze manier hebben ze een sparringpartner die hen helpt de juiste keuzes te maken. Coaches stellen de juiste vragen waardoor ze het maximale uit zichzelf kunnen halen en hun doelen sneller bereiken.

Maak gebruik van een Mentor? Ontvang coaching van je Mentor