BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Hoe word je rijk – Het simpele stappenplan van miljonairs

Dit zijn volgens Internet Marketing Academy de stappen naar rijkdom. Zo schreef Napoleon Hill over de groei naar rijkdom. Velen begrepen het geheim niet waar hij het in zijn boek steeds over had. Er zit een geheime boodschap in. Je komt er achter wanneer je er klaar voor bent. Het geheim schuilt deels al in je. Het geheim wordt niet specifiek in het boek beschreven. Je kunt de context van dit geheim op meerdere manieren opvatten. Toch zijn we allemaal op zoek naar het simpele antwoord in onze zoek tocht naar rijkdom. Vele miljonairs hebben een succesvol stappenplan en een manier van handelen.

“Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.”

– Napoleon Hill

Dit is de manier van handelen:

  • Vind je passie en doe dit de rest van je leven.
  • Maak een plan van aanpak. Beschrijf hier welke concrete acties jij wilt doen. Met alleen het denken aan rijk worden zal je er niet komen
  • Zoek mensen die met je willen samenwerken en net zo gepassioneerd zijn als jij. Samen sta je veel sterker.
  • Deel je succes en je kennis met andere mensen. Nadat je succesvol bent is het belangrijk dat je andere mensen hierbij helpt.

Verlangen: Als je echt wilt bereiken van je wilt bereiken dan is hier een brandend verlangen voor nodig. Zorg dat je dit brandende verlangen gebruikt als energie bron om de juiste stappen te maken. Maak voor deze stappen een stappenplan.

Geloof: Zonder vertrouwen in je stappenplan gaat het niet lukken. Heb vertrouwen in je plan en het resultaat dat het je gaat opleveren. De meeste mensen hebben weinig zelfvertrouwen en geven daardoor veel te snel op. Ze geven te snel op waardoor ze hierdoor nooit het resultaat bereiken dat ze willen bereiken.

Autosuggestie / zelfsuggestie: Bedenkt dan dat je het gewenste resultaat al bereikt hebt. Vertel je onderbewustzijn dat dit is wat je wensen zijn en dat je dit wilt bereiken. 95% van je uitkomsten worden namelijk bepaald door je onderbewustzijn. Door autosuggestie kun je jezelf als het ware programmeren en conditioneren naar het gewenste doel en dus ook het resultaat.

Gespecialiseerde kennis: Algemene kennis is heel handig. Maar wanneer je een voordeel wilt hebben ten opzichte van je concurrenten dan is het nodig om ergens beter in te zijn dan je concurrent. Met specialistische kennis kun jij je onderscheiden. Je kunt beter zijn. Hierdoor zorg je voor meer voordeel wat zich uitbetaald in een beter resultaat. De rijken blijven constant leren. Zo raadt Warren Buffet iedereen aan om elke dag 500 pagina’s te lezen over je vakgebied.

Verbeelding: Albert Einstein had het er al over. “Verbeelding is belangrijker dan kennis. Want kennis is beperkt, terwijl verbeelding de hele wereld omvat, vooruitgang stimuleert en evolutie baart”. Door verbeelding kun je het onbestaande ontdekken. Het zorg voor innovatie waar de hele wereld iets aan heeft. Verbeelding geeft je meer dan het bestaande op de wereld. Het creëert een hele nieuwe wereld. Het zorgt voor de geboorte van nieuwe ideeën. Door verbeelding kun je zowel kleine als grote ideeën vormgeven waarna je ze met de juiste plannen en actie tot werkelijkheid kunt gaan maken. Succes begint met een goed idee. Het geheim schuilt dan ook in “whatever the mind can conceive and believe, it can achieve”.

Goede strategie of georganiseerde planning: Een goed en logisch plan zorgt ervoor dat je je doelen kunt behalen. Dankzij een plan doe je niet zomaar iets. Je bent bewust bezig om je doelen te realiseren. Veel mensen doen maar wat. Ze weten niet wat ze willen bereiken. Hierdoor bereiken ze datgene ook, namelijk niets. Je kunt geen doelen behalen als je geen doelen hebt.

Besluitvaardig: Om je doelen te behalen moet je snelle keuzes moeten maken. Maak een beslissing nu. Aanpassen van je keuze kan altijd nog. Je komt er snel genoeg als het niet via optie A lukt dan kies je voor optie B. Lukt het alsnog niet dan kies je voor optie C. Mensen die geen keuzes kunnen maken omdat ze bang zijn om de verkeerde keus te maken kiezen hun hele leven niet. Ze bereiken daarom niet hun doelen. Falen bestaat niet. Je zou kunnen zeggen dat de mensen met succes gewoon heel veel gefaald hebben. Hierdoor zijn ze juist zo succesvol. Voor hen bestond het woord “falen” niet. Voor hen was het gewoon een test met een uitkomst die gewenst of ongewenst was. Ze pasten hun keuzes net zolang tot dat ze het gewenste resultaat bereikten.

Doorzettingsvermogen: Het behalen van doelen is niet altijd leuk. Je loopt tegen problemen aan. Deze problemen kosten jou energie. Met doorzettingsvermogen lukt het je om deze energie erin te stoppen en al je doelen in je stappenplan uit te voeren. Of je ze nu leuk vind of niet.

Mastermind: Een mastermind is nodig om je doelen sneller te behalen. Zorg daarom dat je mensen om je heen hebt die hetzelfde willen bereiken als jij. Mensen met de juiste positieve energie en de juiste kennis. Werk met ze samen en creëer je mastermind. Je kan met hen op een harmonieuze manier ideeën uit wisselen. Een mastermind werk zeer versterkend. Wanneer meer mensen op dezelfde frequentie denken en met elkaar samenwerken is dit vergelijkbaar met als een batterij die in serie geschakeld is. De batterijen samen leveren veel meer energie dan één batterij. Een mastermind is al een “super brein”.

Gepassioneerde transmutatie: Het is als liefde. Wordt verliefd op je eigen doelen en het resultaat dat je wilt bereiken. Door zo vurig gepassioneerd te zijn zal je sneller je doelen willen behalen. Je wordt er tot aangetrokken. De acties voor je doelen kosten je geen energie maar leveren je juist energie op. Dit is precies wat je wilt.

Het onderbewustzijn: Zorg dat je wensen en doelen bekend zijn in je onderbewuste. Je onbewuste is 24 uur per dag bezig. Het is verantwoordelijk voor de resultaten die je nu hebt bereikt in je leven. Zorg voor positieve gedachten en wees dankbaar voor datgene dat je al hebt bereikt. Straal positieve energie uit en wees dankbaar voor datgene dat je in de toekomst gaat bereiken. Wat je geeft krijgt je altijd terug. Geef daarom het goede en je ontvangt het goede terug. Geef positieve energie en je krijgt het terug. Dit is een universele wet. Je onderbewuste is als een energie die in verbinding staat met alles en iedereen hier op aarde in het universum. Ideeën ontvang je van jouw onderbewustzijn die in verbinding staat met alles. Het is je oneindige intelligentie. Maak hier gebruik van.

Hersenen: Positieve gedachten hebben een hogere frequentie. Deze hoge frequentie die je kunt uitzenden door positieve gedachten te hebben, zend je uit in de ether. Je gedachten en ideeën komen in contact met andere positieve mensen (vandaar ook de mastermind). Hierdoor zal je merken dat positiviteit, positiviteit aantrekt. Dat gene wat je geeft (uitzend met je gedachten) ontvang je terug. Je hersenen zijn te vergelijken met een radio zendstation. Het zend gedachten de ether in. Mensen op de zelfde frequentie kunnen deze gedachten oppikken met hun ontvangen. Je creative verbeelding is je ontvangst station.

Het zesde zintuig: Dit zintuig heeft sterk te maken met je creative verbeelding. Mensen die erg gevoelig zijn voor deze frequenties hebben een goed ontwikkelde zesde zintuig. Goede verkopers maken hier gebruik van. Ze verplaatsen zich volledig in de klant waardoor ze “rapport” hebben. Hoogbegaafde mensen zijn vaak erg gevoelig, creatief en werken sterk intuïtief. Meditatie helpt erg goed om je creatieve geest te versterken. Je brandende verlangen om je wensen en doelen te bereiken kan door meditatie versterkt worden.

Ga goed om met je angsten: Angsten houden je vaak tegen. Om succesvol te zijn, moeten we leren omgaan met deze angsten. Je onderbewuste bepaalt voor 95% je acties en de resultaten die hieruit voortkomen. Angsten zoals armoede, kritiek, een slechte gezondheid, verlies van de liefde van iemand, ouder worden en de dood hebben een grote invloed. Deze angsten kunnen je tegenhouden om je doelen te succesvol te halen.

 

Internet Marketing Academy is gericht om je gespecialiseerde kennis te geven waardoor je met zekerheid kunt groeien. Deze kennis is zowel gebaseerd op de psychologische gedragingen als op succesvolle internet marketing technieken. Gedragingen komen voor 95% voort uit het onderbewustzijn. Deze kennis in combinatie met de juiste internet marketing technieken is als een Red Bull F1 auto in combinatie met Max Verstappen. Kortom; een zeer gevaarlijke en succesvolle combinatie.