BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Hoe word je influencer op Instagram

Hoe word je nfluencer op Instagram. Je weet dat jij het kan en het in je hebt om een succesvol influencer te worden. Instagram is een social-media platform en het is een makkelijk te betreden platform voor mensen om ontdekt te worden door duizenden en zelfs miljoenen mensen. Maar hoe werkt het precies? Waarom zouden mensen jou moeten gaan volgen? Hoe ontdekken mensen jou op Instagram en hoe ontvang je meer volgers waardoor je ook nog eens heel veel geld kunt verdienen? Zodra je winstgevend groeit, groei je nog harder. Internet Marketing Academy helpt influencers winstgevend te groeien op Instagram. Instagram Marketing Agency

Veel mensen denken dat het moeilijk is om meer volgers te krijgen op Instagram. Eigenlijk is het veel makkelijker dan je denkt. Je moet alleen wel weten hoe je het moet doen. Daarnaast moet je er ook de nodige energie insteken. De kans is heel klein dat het allemaal zomaar komt toewaaien. Internet Marketing Academy helpt mensen die influencer willen worden op Instagram en hiermee tevens geld willen verdienen. We helpen je zodat je van je passie ook je werk kunt maken.

1 Hoe krijg je meer volgers op Instagram

Volgers krijg je erbij zodra mensen jou gaan volgen. Ze klikken op de ”Follow” button. Maar hoe krijg je mensen nu zover dat ze je gaan volgen? Hoe krijgen veel mensen überhaupt jouw Instragram feed te zien? Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat je allereerst traffic ontvangt. Hoe je dit doet en waar je deze traffic vandaan haalt kan op verschillende manieren. Kortom; het is wel handig dat je een manier (strategie) kiest die je vol kunt houden. Ben je al wat verder met Instagram en heb je betalende bedrijven die met je willen samenwerken dan kan dat voor traffic zorgen. Door gewoon te beginnen ontstaan er kansen en mogelijkheden om te groeien.

Hier onder enkele mogelijkheden:

 • Bloggen en vindbaar zijn op Google (SEO)
 • Vloggen en vindbaar zijn op Youtube
 • Adverteren voor bedrijven als influencer
 • Ingehuurd worden als influcencer / model en zichtbaarheid krijgen
 •  Eigen personal brand creëren en winstgevend promoten
 • Samenwerken met ander influencers en influencer agency’s

2 Hoe mooie Instagram foto’s maken

Aller eerst is het belangrijk dat je uniek bent. Dit is de reden dat mensen je willen volgen. Het is voor jezelf ook handig om hierover na te denken. Omschrijf het DNA van je personal brand zo duidelijk mogelijk in ca. 5 hoofdpunten. Door dit te doen krijg je veel meer inspiratie om de juiste content te maken en de boodschap hierachter.

Hieronder enkele tips voor het maken van mooie foto’s op Instagram:

 • Foto’s maken met een goede mobiele telefoon
 • Foto’s maken met een goede camera
 • Foto’s laten maken door een influencer fotograaf
 • Foto’s bewerken in mobiele apps (Snapseed, VSCO, Planoly, Lightroom)
 • Filter presets kopen voor Adobe Lightroom
 • Zelf presets creëren voor Adobe Lightoom
 • Youtube video’s kijken hoe andere influencers het doen
 • Gebruik maken van IMA PHOTOGRAPHY

3 Hoe verdien je geld aan Instagram?

Instagram en geld verdienen. Hoe doe je dat nu precies? Om te beginnen kun je geld verdienen zodra je als persoon interessant bent om de verkoopcijfers te verhogen. Heb je de juiste looks? Heb je de perfecte uitstraling voor de branding van een bepaald merk? Er kunnen vele redenen zijn waardoor je interessant bent. Marketing is vooral de juiste boodschap communiceren aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Een van de redenen waarom er steeds meer platformen ontstaan. Daarnaast willen bedrijven zich op de juiste manier branden. Hiervoor maken ze graag gebruik van mensen die het juiste imago uitstralen. Influencers staan vooral dicht bij een bepaalde doelgroep omdat ze veel volgers hebben. Juist hierdoor kunnen ze er makkelijk mee communiceren. Volgers staan open om door hen geinfluencend te worden. Instagram Marketing Agency

Als influencer geld verdienen kan op verschillende manieren:

 • Het promoten van producten voor anderen
 • Je eigen brand ontwikkelen en deze winstgevend verkopen via je kanaal(en)
 • Samen werken met een Influencer Agency die alles voor je regels (IMA INFLUENCER AGENCY))
 • Een website met affiliate links opzetten
 • Je eigen webwinkel maken en je producten promoten
 • Je eigen winstgevende business opzetten

Heb jij het in je op influencer te worden op Instagram? Heb je goede ideeën en mooie plannen en zou je graag wat hulp willen gebruiken? Internet Marketing Academy helpt influencers winstgevend te groeien via social-media. We helpen jou op alle fronten om je doelen te bereiken. Denk aan marketing, acquisition, sales, finance, webdesign en photography. #JUSTCREATE