BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Hoe doe je administratie

Hoe doe je administratie? Dit is een vraag die veel ondernemers zich stellen. Waarom zou je een goede administratie willen? Veel freelancers en ZZP’ers hebben slechts een kleine administratie. Zij kunnen hun administratie makkelijk bijhouden. Aan de andere kant zijn er ook kleine bedrijven die best een grote administratie voeren maar hoe doe je de administratie en waarvoor? Hoe genereer jij financiële data uit je bedrijf voor het sturen van je bedrijf?

1 Hou de administratie van je bedrijf goed bij

Houd je administratie goed bij. Maar waarvoor eigenlijk? Het bijhouden van je financiële feiten zijn belangrijk omdat ze vertellen hoe het met je bedrijf gaat. Natuurlijk heb je vast wel het idee hoe met je bedrijf gaat. Maar soms begint het zo complex te worden dat je cijfers vertellen hoe het nu werkelijk gaat. Het bijhouden van je administratie is dus eigenlijk gewoon het correct registreren van financiële feiten.

2 Registreer je financiële feiten correct

Registreer je financiële feiten correct. Het correct registreren van je financiële feiten doe je door een goede boekhouding en administratie op te zetten. Er zijn veel boekhoudprogramma’s die je kunnen helpen bij het makkelijker maken van je boekhouding. Het scheelt een hele boel als je weet wat een balans is en hoe dit werkt. Wat is het verschil tussen activa en passiva? Wat gebeurd er op de balans zodra je een schuld betaalt? Dankzij het correct registreren van alle financiële feiten samen kun je de som hiervan snel achterhalen en verwerken in een jaarrekening.

3 Door gebruik te maken van de juiste grootboekrekeningen kun je de financiële feiten goed noteren

Grootboekrekeningen zijn rekening-categorieën voor het noteren van bepaalde type inkomsten en uitgaven. Grootboekrekeningen zijn cruciaal voor het overzichtelijk houden van je boekhouding en administratie. Op deze manier zie je de verplaatsing van je bezittingen en het toe- of afnemen van je vermogen.

4 Administratie automatiseren

Administratie automatiseren, hoe doe je dat? De meeste boekhoudprogramma’s bieden mogelijkheden voor het automatiseren van je administratie. Bekijk deze mogelijkheden goed. Wanneer je het de automatisering van je administratie goed geregeld hebt. Kun je je maximaal focussen op het behalen van je doelen. IMA FINANCE helpt je met het automatiseren van je gehele administratie.

5 Gebruik het pakket “Boekhouding in Excel” of “Boekhouden in Sheets”

Wanneer je als ondernemer gebruik wilt maken van een spreadsheet boekhouding, zorg er dan voor dat je controle systemen maakt. IMA FINANCE biedt het pakket “Boekhouding in Excel” waarmee je de administratie volledig kunt voeren.

6 Jaarrekening IMA FINANCE

Een jaarrekening bestaat uit een balans, winst- en verliesrekening en de toelichtingen. Maak je gebruik van “IMA FINANCE JAARREKENING” dan ontvang je een uitgebreide jaarrekening van je onderneming.