BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Hoe Betere Beslissingen Nemen

Hoe Betere Beslissingen Nemen. Als ondernemer ligt het grote succes vaak in het nemen van de juiste beslissingen. Een klein besluit kan een groot impact geven op het eindresultaat. Miljardair Jeff Bezos zegt dat als hij “drie kwalitatieve beslissingen per dag neemt, dat genoeg is. Warren Buffett gelooft dat drie goede beslissingen in het leven degenen die slagen scheiden van degenen die falen. Het maken van de juiste kwalitatieve beslissingen hoe doe je dat als ondernemer?

Door een heldere visie te hebben kun je in het voren werken. Succesvolle ondernemers werken 3 tot 5 jaar in het vooruit. De jaarcijfers zijn dan ook vaak een resultaat van de acties en besluiten die ze 5 jaar eerder hebben genomen. Door te exact te weten waar je staat en waar je naar toe wilt werken kun je sneller de juiste besluiten maken. Heb jij een heldere visie? Gebruik dan onderstaande tips om nog betere beslissingen te maken.

1 Bevrijd je hersenen van het aantal kleine beslissingen dat je maakt per dag

Onderzoekers hebben aangetoond dat grote en kleine beslissingen dezelfde hoeveelheid aan energie kosten. Een kleine beslissing kost dus net zoveel energie als het maken van een grote beslissing. Elimineer daarom het aantal keuze dat je maakt per dag. Spaar dit voor belangrijke beslissingen. Denk goed na voordat je energie verspilt aan het maken van keuzes die geen impact hebben op het succes van je bedrijf. Plan bijvoorbeeld vier uur nadenk tijd in per dag. Deze tijd gebruik je om echt goed na te denken over beslissing die wel impact heeft op het succes van je bedrijf. Spaar je hersenbandbreedte voor dingen die er echt toe doen.

2 Geef je hersens de juiste brandstof

Je hersenen hebben net zoveel brandstof nodig om te denken als je lichaam om te bewegen. Als je erg honger hebt, kunnen er geen neurotransmitters worden aangemaakt, waardoor de communicatie tussen de miljard neuronen van de hersenen kapot gaat. Je vermogen om na te denken en goede beslissingen te kunnen nemen breng je in gevaar als niet honger hebt. Als je dus belangrijke beslissingen wilt maken, zorg dan dat je geen honger hebt. Drink voldoende water en eet gezond.

3 Wees niet bang voor fouten en verlies

Wanneer we grote beslissingen moeten maken zijn we in vaak banger om fouten te maken. Angst is geen goede raadgever als het gaat om het nemen van de juiste beslissingen. Daniel Kahneman ontdekte dat we bij grote beslissingen over het algemeen meer bang zijn voor verlies. Hierdoor zijn we vaak geneigd om voor de veiligste beslissing te gaan in plaats van degene die de meeste positieve impact zal hebben. Vraag een goede vriend om eerlijk advies.