BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Google Spreadsheet Factuur

Google spreadsheet factuur. Is het mogelijk om je facturen op te stellen in Google Sheets? Als ondernemer wil je zo makkelijk mogelijk je facturen kunnen maken. Daarnaast zou het ideaal zijn als deze facturen meteen verwerkt worden in je boekhouding. Een goede boekhouding zorgt ervoor dat je financieel overzicht hebt. Ondernemers met een goede strategie zijn succesvoller. Ondernemers die hun doelen willen behalen, willen weten waar ze staan en waar ze heen willen gaan. Financieel inzicht is must voor ondernemers als ze de juiste stappen willen maken en willen investeren op het juiste moment. 

“Waar timing de hoofdrol speelt van gepland succes”

– Thomas Gaspersz

Boekhouden in Spreadsheets?

Ondernemers kiezen steeds meer voor het gemak van boekhouden in Spreadsheets. Accountants maken er standaard gebruik van. Nu kun je niet van elke ondernemer verwachten dat hij alle financiële kennis van een accountant in huis heeft. Daarnaast is ook niet elke ondernemer een Spreadsheet specialist en heeft ook niet elke ondernemer de kennis van een programmeur. IMA FINANCE is hiervoor de oplossing.

Automatisering (AI) en Coaching Boekhouden in Spreadsheets?

IMA FINANCE helpt ondernemers gebruik te maken van de mogelijkheden van online boekhouden in de cloud en boekhouden in spreadsheets. Niemand vindt het fijn om inkoopfacturen te verwerken. IMA FINANCE helpt ondernemers daarom deze taken over te nemen en dit te automatiseren met behulp van AI (Artificial Intelligence). Zo heb je het gemak van boekhouden in spreadsheets in de cloud en de mogelijkheden van een volledig geautomatiseerde boekhouding dankzij Artificial Intelligence. Samen met een IMA FINANCE coach (boekhouder) richt je je boekhouding in en bespreek je de wensen als het gaat om automatisering. Hierdoor kun je vol vertrouwen succesvol ondernemen.

Boekhouden in Excel of Boekhouden in Spreadsheets?

Als je gebruik wilt maken van Boekhouden in Spreadsheet dan kun je kiezen voor Google Spreadsheet of Excel. Waar de een het handiger vindt om veilig te werken in de Cloud vindt de ander het juist fijn om offline te werken op zijn/haar eigen server. Het voordeel van boekhouden in de cloud is dat de boekhouder meteen makkelijk en snel kan controleren of je administratie correct is.

Boekhouden in Spreadsheets

IMA FINANCE heeft een Spreadsheet ontwikkeld speciaal voor ondernemers die willen boekhouden in spreadsheets. Doordat je veilig in de cloud werkt kunnen we meteen controleren of alles correct is verwerkt en of er bepaalde zaken geautomatiseerd kunnen worden. Ook kunnen we jou dankzij Visionsheets voorzien van de juiste financiële forecast waarmee je strategische keuzes kunt maken.

Spreadsheet Boekhouding voor ondernemers met Coaching

Veel ondernemers maken heel oppervlakkig gebruik van de mogelijkheden die een Spreadsheet Boekhouding kan bieden. IMA FINANCE biedt ondernemers de mogelijkheid om hun Spreadsheet Boekhouding naar een next level te brengen dankzij begeleiding en coaching. Een Spreadsheet specialist en programmeur van IMA FINANCE helpt je het maximale uit je onderneming te halen.