BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Full Stack Business Developer

Full Stack Business Developer. Graag laat ik je kennismaken met de unicorn binnen de corporate omgeving, ook wel bekend als Full Stack Business Developer. Wat maakt deze personen zo waardevol voor een organisatie? Welnu, een Full Stack Business Developer begrijpt de complexiteit en interacties tussen elke laag van een organisatie. Wat nog belangrijker is, hoe deze relaties zich vertalen in het leveren van waarde op lange termijn aan belanghebbenden (klanten, werknemers, aandeelhouders, gemeenschappen en regelgevende instanties).

Full Stack Business Developers hebben het unieke vermogen om het strategische denken op hoog niveau aan te pakken dat nodig is om een ​​gezond bedrijf op te bouwen. Naast de technische kennis die essentieel is voor het uitvoeren van ideeën in het hele bedrijf.

De meeste bedrijfseigenaren zijn het erover eens dat het zakelijke landschap vanuit technologisch perspectief steeds geavanceerder is geworden.

De fundamenten van uitstekende besluitvorming en strategische planning zijn echter behoorlijk tijdloos. De tools zijn veranderd, maar de ideeën blijven hetzelfde. Huur geweldige mensen in, ontwikkel geweldige producten, bouw zinvolle relaties op en creëer een systeem om resultaten bij te houden.

De uitdaging waarmee veel bedrijven worden geconfronteerd, is de beperkte communicatie tussen organisaties, omdat afdelingen binnen silo’s opereren. Een duidelijk begrip van de technische hindernissen en doelen die elke divisie tegenkomt, is een essentiële stap in het bereiken van algemene prestaties.

Communicatie is waar een Full Stack Business Developer het nuttigst is. Barrières doorbreken, focus behouden en betrokken raken bij de loopgraven van zakelijke activiteiten. Met andere woorden, impact hebben.

Hieronder vind je 5 onderscheidende vaardigheden die Full Stack Business Developers hebben die hen onderscheiden van de rest.

FULL STACK BUSINESS DEVELOPER: STRATEGISCHE PLANNING

Het vaststellen van een goede strategie is de eerste prioriteit bij elke onderneming. Alle succesvolle ondernemers en ondernemers begrijpen dat plannen veranderen. Het is echter essentieel om onze ideeën over de toekomst, de inherente risico’s en een besluitvormingsproces voor adaptatie in kaart te brengen. Deze vooruitziende blik geeft business developers een betere greep op de uitdagingen die zich voordoen.

In de wereld van Internet Marketing Academy geloven we in het stellen van doelen, het schetsen van een plan en het creëren van een onvoorziene situatie voor het ‘worst case scenario’. Als alles mis zou gaan (wat over het algemeen niet het geval is), hoe zijn we dan bereid om dat aan te pakken en ons denken te veranderen om onze doelen alsnog te bereiken.

Mike Tyson zei ooit: “Iedereen heeft een plan totdat ze in het gezicht worden geslagen.” Door te accepteren dat we hoogstwaarschijnlijk voor een uitdaging staan ​​die misschien onverwacht is, kunnen we met een robuust mentaal kader deze tegenslagen opvangen en uiteindelijk gebruiken om onze doelen nog steeds te bereiken.

Een Full Stack Business Developer is uitgerust met een uitstekend besluitvormingsproces en blijft niet steken in het denken dat alles perfect moet zijn voordat hij erin duikt. Full Stack Business Development-professionals ondernemen actie en gebruiken continu gegevens om de strategie aan te passen om zaken te bereiken doelen, ongeacht de obstakels.

Deze eenhoorns doen ook fantastisch werk door een visie te creëren voor het realiseren van doelen vanwege hun begrip van de relatie tussen productontwikkeling, marketing, verkoop & boekhouding en human resources.

FULL STACK BUSINESS DEVELOPER: HUMAN RESOURCES

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Een Full Stack Business Developer weet hoe hij de vaardigheden van anderen kan gebruiken om een ​​team op te bouwen dat als eenheid meer kan bereiken dan enig individu alleen.

Als het op aanwerving aankomt, is het essentieel om ervoor te zorgen dat nieuwe teamleden de algemene strategie en waarden die het handelen bepalen, begrijpen en erin geloven. Wie kan er beter bij dit proces betrokken zijn dan iemand die beide aspecten grondig begrijpt?

Full Stack Business Development-experts weten de juiste vragen te stellen tijdens dit proces om ervoor te zorgen dat een bedrijf de juiste mensen aanneemt.

FULL STACK BUSINESS DEVELOPER: PRODUCT DEVELOPMENT

Bij het opzetten van een bedrijf moet rekening worden gehouden met het juiste product. Belangrijke vragen als “Verkopen we een product/dienst die echt waarde biedt aan onze klanten?” & “Voor welke uitdagingen staat onze doelmarkt die we kunnen oplossen?”

Een Full Stack Business Developer kan uitdagingen identificeren waarmee klanten worden geconfronteerd en dat inzicht in de levenscyclus van productontwikkeling passen. Het ontwikkelen van het juiste product is doorgaans een proces op zich.

Er zijn veel mensen bij betrokken en feedback is essentieel. Het is ook belangrijk om de MVP (minimum levensvatbaarheidsproduct) te begrijpen die u naar de markt kunt brengen, die een blijvende impact heeft, maar mogelijk niet de ideale versie van het product is.

Veel bedrijven kunnen immers failliet gaan door te veel geld in productontwikkeling te investeren zonder enige omzet te genereren. The Full Stack Business Begrijpt deze relatie met boekhouding en cashflow en helpt een bedrijf gefocust te blijven bij het op de markt brengen van nieuwe producten of bij het vaststellen welke huidige producten uit het serviceaanbod moeten worden verwijderd.

Neem Steve Jobs; Hij was een geweldige Full Stack Business Developer. Altijd betrokken bij het proces van productontwikkeling en had een filosofie dat het product niet perfect kan zijn bij het op de markt brengen. Kijk eens hoe ver de iPhone is gekomen, met de eerste versies zonder videocamera en kopieer-plakfunctie!

FULL STACK BEDRIJFSONTWIKKELAAR: KLANTENBETROKKENHEID

Een onderdeel van een succesvol productontwikkelingsproces is betrokkenheid bij klanten. Waardevolle feedback vormt de basis voor het betrekken van mensen met het juiste verkooppraatje. Mensen vinden het fijn om te weten dat er rekening wordt gehouden met hun mening. Vooral wetende dat uw bedrijf oplossingen ontwikkelt die specifiek zijn voor hun uitdagingen.

Full Stack Business Developers begrijpen het moderne landschap van marketing en de touchpoints van klantbetrokkenheid.

Van web-development, sociale media, e-mailmarketing, PPC-advertenties, leadgeneratie, customer nurturing, wat we vanuit een holistisch perspectief Demand Generation noemen. Het hele proces dat nodig is om bewustzijn te creëren en van een klant een klant te maken en ervoor te zorgen dat ze terugkomen.

FULL STACK BUSINESS DEVELOPER: RELATIONSHIP BUILDING

en slotte komen we terug bij de heilige graal van Full Stack Business Development-kenmerken. Relatiebouwen. Ze moeten zich bezighouden met een scala aan mensen (en persoonlijkheden) in een organisatie en extern. Hun grootste kracht is het opbouwen van sterke, vertrouwensrelaties met mensen.

Ze begrijpen de persoonlijkheidstypes en communicatievoorkeuren die mensen prefereren. Full Stack Business Developers hebben een griezelig vermogen om de subtiele verschillen tussen mensen op te pikken. Terwijl u de relaties beheert op een manier die het meest effectief is.

Ze zijn onbaatzuchtig bij het nastreven van het objectieve doel. Niet egoïstisch. Full-stack business developers zijn er tenslotte om impact te maken.