BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Excel Boekhouding Template

Excel Boekhouding Template. Je bent wellicht net gestart als ondernemer en nu zoek je een Excel boekhouding template. Wat zijn de voor- en nadelen van een boekhouding in Excel?

Voordelen boekhouding in Excel

is dat een boekhouding in Excel heel krachtig, makkelijk en flexibel is. Dit kan ook meteen een groot nadeel zijn. Het opzetten van een goede boekhouding vergt veel structuur en kennis van een goede boekhouding. Zo helpt IMA FINANCE je een complete boekhouding te voeren in Excel. Ook helpen ze je met het invoeren van inkoopfacturen en de automatisering hiervan.

Nadelen boekhouding in Excel

De nadelen van boekhouding in Excel is vooral wanneer het groter begint te worden en je veel data moet verwerken. Je zult dan extra controles moeten verwerken waardoor je meteen ziet dat er iets niet goed gaat. Daarnaast werken de meesten met Excel niet in de Cloud. Wanneer je geen backup hebt van je boekhouding hebt ben je alles kwijt. IMA FINANCE helpt je daarom in de cloud te werken en kan zo controleren of je je boekhouding correct verwerkt. Ook regelt IMA FINANCE je jaarrekening. Deze heb je elk jaar nodig om je inkomstenbelasting te kunnen doen.

Excel Boekhouding Template van Boekhouding in Excel

Je ontvangt van IMA FINANCE een Excel Boekhouding Template (Boekhoudinginexcel.nl) die gekoppeld is met IMA FINANCE. Met deze template maak je offertes, orders en facturen. Daarnaast krijg je een template voor je boekhouding waarmee alle boekingen geregistreerd kunnen worden op het juiste grootboekrekeningnummer. Deze template doet bij elke boekingsregel een controle zodat we meteen zien of je boekhouding correct is ingevoerd.

Uitbreiding voor commerciële bedrijven – Leadsheets

Voor commerciële bedrijven bieden we met een effectief sales CRM systeem aan (Leadsheets.nl). Hiermee kun leads en prospects op het juiste moment benaderen en zo je business groei vergroten. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan het informatiepakket aan.