BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

Slide Online Marketeer 100,- per uur? Wil jij leads genereren en meer klanten maar vindt jij een internet marketeer te duur? Wil jij je online marketing liever zelf doen of samen met een van je medewerkers? Internet Marketing Academy biedt dan de ideale cursus voor jou. Je leert de fijne kneepjes en krijgt zo de volledige controle. Je ontvangt een complete cursus voor jezelf of een van je medewerkers. De complete SEA- en SEO met Social Media training helpt jouw bedrijf naar een hoger niveau met volledige support van Internet Martketing Academy Experts. Bekijk de pakketten en meld je aan. Do It Yourself! SEO, SEA & Social Media volledig met training, coaching en support
 • Masterclass: SEO - 4 Weken
 • 375
  4 week
 •  Wil je beter gevonden worden in de zoekmachine van Google om je omzet en winst te vergroten? Deze training onder begeleiding van een IMA expert leert jou alles op het gebied van SEO. Hiermee maak jij producten en diensten van je bedrijf online beter vindbaar in zoekmachines.

  Ideaal voor Startups!

  Cursus waarde: €1250,-

  nu voor €375,-

 • Masterclass: Internet Marketing Expert - 4 Weken
 • 750
  4 week
 • Complete cursus voor ondernemers? In deze training leer je de fijne kneepjes van een IMA expert op het gebied van SEO, SEA en social media marketing! Met deze complete cursus kun je als marketing expert succesvolle campagnes lanceren voor zowel je eigen onderneming als voor anderen.

  Ideaal voor Startups en Experts!

  Cursus waarde: €3000,-

  Nu voor €750,-

 • Internet marketeer in 12 maanden
 • 4175
  Eén jaar
 • Binnen 12 maanden leiden we je op tot internet marketeer voor je eigen bedrijf. In deze cursus leer je de ins-en-outs over SEO, SEA, Social Media marketing. Je houdt de volledige controle over je online marketingstrategie.

  Ideaal voor grote bedrijven!

  Cursus waarde €6500,-

  Nu voor €4175,-