BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

De 5 geheimen van miljardairs

De snelste loper wint niet altijd de race en de sterkste krijger wint niet altijd de strijd. De wijzen hebben soms honger en de bekwame mensen zijn niet per se rijk. Degenen die zijn opgeleid, leiden niet altijd een succesvol leven. Het wordt allemaal door toeval bepaald, door op het juiste moment op de juiste plek te zijn en het juiste te doen.

“The secret to success in a person’s life is to be ready for the opportunity when it presents itself.”

– Thomas Gaspersz

 

Verkeerde plaats, verkeerde tijd, verkeerde gedachten, verkeerde instellingen en verkeerde acties is het progressieve neerwaartse pad naar het verliezen van iets in het leven of het bereiken van een mislukking uit het leven, terwijl de juiste plaats, het juiste moment, de juiste gedachten, de juiste instellingen en de juiste acties het progressieve zijn. opwaartse weg om iets in het leven te winnen of succes te behalen.

Juiste plaats vs. verkeerde plaats

Waar je nu bent, speelt een grote rol in je leven, omdat je het goede nooit op de verkeerde plek kunt vinden. Als je merkt dat je in een gat zit en dat is niet waar je wilt zijn, stop dan met graven als je eruit wilt en ga door met graven als je dieper wilt gaan. Ontdek waar je bent in het leven, want veel mensen zijn altijd onwetend of negeren waar ze zijn in het leven. Als dat is waar je wilt zijn en je bent gelukkig, blijf dan doen wat je altijd hebt gedaan, maar stop zo niet waar je nu bent, hoe ver je ook bent gegaan, want je kunt niet slagen terwijl je in de verkeerde richting beweegt, ongeacht hoe snel je gaat.

Juiste tijd vs. verkeerde tijd

Voor alles is er een seizoen en een tijd voor elke activiteit in het leven. Er zijn seizoenen en tijden van voorbereiding in je leven voor de komende toekomst. Bestudeer alle boeken, leer alle vaardigheden en zaai zaden voor wat je in de toekomst wilt en verspil nooit een seizoen of tijd in je leven, want de oogsttijd komt in de toekomst en je zult oogsten wat je zaait als je niet opgeeft.

Juiste instelling vs. verkeerde instelling

De instelling van ons leven heeft altijd bepaalde resultaten in ons leven. Een drukke ouder met weinig of geen tijd zal altijd eigenzinnige kinderen hebben als ze niet goed opletten met wie hun kinderen tijd doorbrengen tijdens hun drukke dagen. Een drukke echtgenoot of echtgenote zal altijd in de val trappen om een ​​ander te bedriegen als ze het te druk hebben voor zichzelf. Stel een team van positieve mensen samen die op je letten, je adviseren en je begeleiden bij wat er in je leven gebeurt.

Juiste gedachten vs. verkeerde gedachten

Onze gedachten baren altijd onze daden in het leven. “Zoals hij (een persoon) in zijn hart denkt, zo is hij”.  Als we goede gedachten denken, doen we goede dingen en hebben we juiste gevoelens. Maar als we verkeerde gedachten denken, doen we verkeerde dingen en hebben we verkeerde of onaangename gevoelens.

Juiste acties vs. verkeerde acties

De wereld zal je belonen voor je daden, niet vanwege je gedachten of kennis. Onze acties in het leven garanderen altijd onze resultaten in het leven. Er is geen gratis lunch in het leven. De vruchten aan de boom waar we naar moeten reiken zijn veel zoeter dan wat op onze voeten valt. Groeien, reiken, rekken en nieuwe dingen proberen is de beste manier van leven. Onderneem altijd elke dag van je leven acties om een ​​bekend resultaat te bereiken dat verband houdt met het doel in je het leven.

Conclusie

Alleen omdat je meerdere keren hebt gefaald, is een goede reden waarom je het opnieuw zou moeten proberen, omdat je de moed hebt om het te doen en veel mensen nog steeds zijn waar ze zijn in het leven vanwege falen van angst of succes. Falen maakt je niet tot een mislukking maar als je stopt met het spel van het leven, word je een mislukkeling. Want ook al ben je gestopt met school wil dat niet zeggen dat je een drop-out bent van het spel van het leven. Geef niet op want niemand weet wanneer het tij zal keren in je voordeel. Accepteer geen excuus of nederlaag in het leven. Niemand kan je toekomst voorspellen, maar alleen jij kunt de toekomst creëren die je wilt in de juiste seizoenen en kansen.

“Keep all your eggs in one basket, but watch that basket closely.”

– Warren Buffett