BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

de 10 geheimen van succesvolle ondernemers

De 10 geheimen van succesvolle ondernemers. Ze zijn succesvol en dat is meestal duidelijk te zien. Hoe doen ze dat toch? Wat maakt deze succesvolle mensen toch zo succesvol? In dit artikel ga je hier achter komen.

1) Succesvolle mensen nemen risico’s

Succesvolle mensen zitten niet aan de zijlijn te dagdromen. Ze DOEN waar ze aan denken. Ze zijn niet bang om vast te lopen en risico’s te nemen. Veel ondernemingen in het leven zullen nooit 100% veilig of gegarandeerd zijn. Laat risico je niet tegenhouden. Ga naar buiten en kijk wat er gebeurt. Wat heb je te verliezen? Meer mensen kijken terug op hun leven en hebben spijt van wat ze niet hebben gedaan in plaats van wat ze wel hebben gedaan.

2) Succesvolle mensen hebben een onwankelbaar zelfvertrouwen

Succesvolle mensen hebben soms last van zelftwijfel, maar ze zijn er goed in zichzelf eruit te praten of hun gedachten niet al te serieus te nemen. In plaats van alles te over analyseren wat er mis kan gaan, concentreren ze zich op hun sterke punten. Deze sterke punten dienen als de basis van waaruit ze de wijde wereld in springen om te pronken met hun vaardigheden. Zelfvertrouwen is verantwoordelijk voor een groot deel van het succes. Ik heb veel mensen met weinig talent geweldige dingen zien bereiken dankzij hun zelfvertrouwen. Ik heb ook gezien dat super getalenteerde mensen hun potentieel volledig verspillen door hun gebrek aan zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is de ‘springplank’, talent beïnvloedt hoe hoog je kunt gaan. Zonder zelfvertrouwen is al het talent verspild.

3) Het kan ze niet schelen wat anderen denken

Succesvolle mensen geven veel om hun eigen mening. Niet op een arrogante, zelfbelangrijke manier, maar op een op geloof gebaseerde manier. Ze weten waartoe ze in staat zijn en ze hebben sterke geloofssystemen. Het verschil met hun geloofssystemen in vergelijking met de ‘gemiddelde Joe’ is echter dat hun geloofssystemen erg in hun voordeel werken. Ze houden van zichzelf en ze houden van waar ze voor staan. Ze hebben sterke idealen/waarden en leven een leven dat trouw is aan wat belangrijk voor hen is. Het is gemakkelijk om ‘wishy washy’ te zijn als je geen duidelijke waarden over het leven hebt.

4) Ze denken buiten de gebaande paden

Succesvolle mensen hebben niet de neiging om het leven gewoon te accepteren zoals het is. Ze vragen constant waarom en ze zoeken constant naar manieren om de “zoals het is” te verbeteren. Ze zijn leiders, geen volgers en zijn niet bang om tegen de stroom in te gaan. Hoe meer mensen hen vertellen dat iets niet kan, hoe vastberadener ze worden om het te proberen.

5) Ze zijn optimistisch van hart

Bij de gedachte aan een nieuw project kijken succesvolle mensen naar mogelijkheden in plaats van naar alle mogelijke problemen. Ze laten het delicate creatieve proces zich ontwikkelen voordat ze rationele en realistische voorspellingen toevoegen. Er zou nooit iets worden uitgevonden of bereikt als we allemaal een project zouden starten door te kijken naar wat er mis zou kunnen gaan in plaats van ons te concentreren op wat mogelijk is. Ze zoeken het goede in situaties en deze houding creëert een sterke mentale buffer die optimisten beschermt tegen de verwoestingen van de negatieve aspecten in het leven.

6) Ze zijn veerkrachtig/niet bang om te falen

Falen wordt gezien als een aanwijzing voor de puzzel. In plaats van mislukking te internaliseren, zien succesvolle mensen het als een noodzakelijk onderdeel van het leven. Ze zien zichzelf niet als mislukkelingen, ze beschouwen de taak eerder als iets dat niet lukt. Er is een duidelijke mentale scheiding tussen de persoon en de handeling. Falen is alleen een groot probleem als je er een maakt.

7) Succesvolle mensen hebben een ‘can do’-houding

Enthousiast en altijd klaar voor een uitdaging, succesvolle mensen zoeken naar oplossingen. Ze zijn fixers in het leven. Ze zijn niet geobsedeerd door het repareren van dingen die niet kunnen worden opgelost en weten wanneer ze zich terug moeten trekken en iets moeten laten gaan. Mensen met een laag zelfbeeld zijn meestal degenen die het moeilijk vinden om los te laten, omdat ze zichzelf en de taak als één associëren en zichzelf als mislukkingen zien als ze niet in staat zijn om het probleem op te lossen. Succesvolle mensen kunnen perspectief behouden en zich niet laten meeslepen door hun enthousiasme. Ze herkennen wanneer inspanning opweegt tegen de voordelen.

8) Ze nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen leven

Dit is een biggie. Succesvolle mensen weten dat ze door hun eigen keuzes in hun huidige positie in het leven staan. Mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor hun keuzes in het leven, hebben de neiging om dezelfde oude regels te herhalen:

“Het is de schuld van mijn ouders dat ik ben zoals ik ben”. Ouders beïnvloeden ons inderdaad tot op zekere hoogte, maar in plaats van de schuld te geven, accepteren succesvolle mensen hun ongeluk en gebruiken ze hun moeilijke start in het leven bijna om hen verder te voeden. Ze willen bereiken, ondanks wat er met hen is gebeurd.

‘Ik heb je geslagen omdat je me provoceert. Je dwingt me om het te doen.” Werkelijk? ik koop het niet. Tenzij er een pistool tegen je hoofd is, kies je nog steeds hoe je reageert. Je hebt geen controle over anderen en hun eigenzinnige gedachten, maar je kiest zeker wat je eraan doet.

Ik had een affaire omdat je me niet genoeg aandacht schenkt.” Weer een ‘cop out’. Heb een affaire als dat nodig is (wie ben ik om te oordelen) maar geef niet iemand anders de schuld. Dat is gewoon belachelijk en toont ontkenning op zijn best. Zelfs als een relatie vreselijk is, kies je er toch voor om erin te blijven en kun je je partner daarom niet de schuld geven van de ellende die je voelt. Ze dragen zeker bij aan je ellende, maar het is niet allemaal hun schuld. Persoonlijke verantwoordelijkheid zou leiden tot een gelukkiger leven voor veel mensen die het ‘slachtofferspel’ spelen.

9) Ze zijn zelfbewust – ken hun sterke/zwakke punten

Succesvolle mensen hebben een gezond respect voor zichzelf en weten waar ze goed in zijn. Ze weten ook waar ze niet zo goed in zijn. Ze hebben er ook geen problemen mee om hun zwakheden toe te geven, maar ze zijn goed in het benutten van hun goede kanten. Succesvolle mensen klinken misschien supermenselijk, maar dat zijn ze helemaal niet. Ze gebruiken gewoon hun denken om het nest van hun capaciteiten te gebruiken en kiezen de gedachten die voor hen werken.

10) Ze geven terug

Echt succesvolle mensen zijn niet helemaal op zichzelf aangewezen. Ze zien het grotere geheel en geven iets terug aan anderen. Ze hebben een aantal gezonde overtuigingen over anderen – dat mensen over het algemeen goed zijn en er niet op uit zijn om ze te pakken te krijgen. Mensen uit een ongelukkige en onrustige jeugd hebben de neiging om op te groeien met het zien van de wereld als een gemene, onvriendelijke plek en ze hebben meer kans om negatieve overtuigingen over de wereld op te nemen. Als volwassene is het belangrijk om deze negatieve overtuigingen in vraag te stellen en erachter te komen dat ze in veel opzichten niet meer van toepassing zijn. Als volwassenen hebben we meer keuze in het leven en het is aan ons om het beste uit ons leven te halen. Met een meer evenwichtige kijk op de wereld, is de kans veel groter dat we iets terug willen doen. Als we boos zijn en ons belazerd voelen, is het veel minder waarschijnlijk dat we een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld om ons heen. We zijn van mening dat we iets verschuldigd zijn… en de slachtoffermodus begint weer (zie nummer 8).

We kunnen niet veranderen wat er in het verleden is gebeurd. Ik vind het altijd heel verdrietig om te zien hoe mensen vastzitten in het verleden. Ze hebben negatieve herinneringen en spelen die regelmatig in hun hoofd alsof ze gisteren zijn gebeurd. Dit alles versterkt echter de negatieve emoties. Mindful zijn betekent tegen jezelf zeggen: “Ik ben in orde, hier en nu”. Leven in het verleden geeft degenen die je onrecht hebben aangedaan keer op keer macht over je. maak nu een keuze om te stoppen met hen de macht te geven om je van streek te maken. Als je je mentaal niet sterk genoeg voelt om dit te doen, schakel dan een hulpverlener in. Het is mogelijk. Succesvol zijn is veel gemakkelijker als we ons gesterkt voelen en geloof het of niet, we zijn allemaal in staat om ons gesterkt te voelen zonder hulp van iemand anders.