BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Business plan voor starters

Business plan voor starters. Of het nu de start van je eerste bedrijf is of van je tweede. Een businessplan is de basis voor elk bedrijf. Het geheim van succesvolle startups is vooral de massive acties die zijn genomen om tot iets waardevols te komen. Met behulp van een businessplan voor starters weet je zowel je tijd (efficiënt) als geld (rendabel) te investeren. 

Business plan voor starters waarvoor?

Het opstarten van je business kan je in het begin veel energie kosten. Je wilt het liefst een vliegende start. Maar hoe maak je een vliegende start als startende ondernemer of startup? Een Internet Marketing Academy Business Coach helpt je deze vraag te beantwoorden. Zo zien we heel vaak dat ondernemers alle ingrediënten al gewoon in huis hebben. Ze zijn zich er alleen nog niet helemaal van bewust. Of er is nog iets wat ze onbewust tegenhoudt en zijn ze daar nog niet achter. Ze stellen stellen zichzelf waarschijnlijk wel de juiste vragen alleen gaan nog niet concreet op zoek naar de juiste antwoorden. Soms weten we gewoon niet wat er allemaal mogelijk is.

Business Plan Voor Starters

Business plan voor starters marketingstrategie

In het IMA Businessplan voor startende ondernemers en startups beschrijf je tevens je marketingstrategie. Internet Marketing Academy helpt je hier stap voor stap bij. Door het helder voor je te maken kun je de juiste stappen maken waardoor je ideeën, gedachten en dromen werkelijkheid worden.

Business plan voor starters SWOT analyse

Je zult ook een SWOT analyse gaan maken in het business plan voor starters. Dit houd in dat je sterke en zwakke punten in kaart gaat brengen in combinatie met je kansen en bedreigingen. Door het concreet in beeld te brengen kun je helder nadenken over de acties die jij kunt ondernemen.

Businessplan schrijven op maat voor startende ondernemers en startups

Wil jij echt een succesvol businessplan schrijven voor je onderneming? Een IMA Business Coach helpt je hierbij. Vraag snel de brochure aan voor meer informatie. Hoe eerder jij helder hebt welke koers je wilt varen om je succes te bereiken hoe eerder het succes je nieuwe werkelijkheid is.  Business plan voor starters