BE THE VISIONARY.


Jij bent de visionair, kijkend naar een mooiere toekomst. Jij gelooft en weet zeker dat je de wereld kunt verbeteren. Jij creëert nieuwe waarde en positieve energie. Je creëert de zekerheid naar onafhankelijkheid en de zekerheid naar vrijheid. Voor jezelf en voor anderen. Jij zoekt en vindt, je ontdekt nieuwe mogelijkheden en ziet nieuwe kansen. Jij bent in beweging en hebt de controle over waar je bent en waar je heen wilt gaan. Waar en wanneer jij het wilt. Jij komt in actie en maakt de juiste stappen. Jij weet hoe het moet. Ideeën maken de toekomst. Zo simpel is het.

#JUSTCREATE.

BE THE VISIONARY. Details of the big picture and the sum of details. You know what the result is. Create Your Imagination. #JUSTCREATE Create Your Imagination Ideeën zijn prachtig. Ze ontstaan in je hoofd en geven je positieve energie. Ze ontstaan vanuit je verbeelding.
#JUSTCREATE.
BECOME FAMOUS Heb jij een grote following base op Instagram, Youtube of je online blog en wil je geld verdienen? Heb jij minimaal 1000 volgers? Maak gebruik van een Influencer Manager. Just Create It! CREATE YOUR Je bent nu hier, kijkend naar een mooiere toekomst. Je hebt een visie en komt hiervoor in actie. Elke dag weer een stap dichterbij. Jij bent een visionair. Jij creëert het. Jij hebt de controle OWN LIFE.

Boekhouden in Excel

Boekhouden in Excel. Wil jij als ondernemer je facturen kunnen maken in Excel? Boekhouden in Excel is ideaal voor ondernemers die goed zijn met Spreadsheets. Spreadsheets zijn tabellen waarin je data opslaat en tevens berekeningen in kunt maken. Vergelijk het met een SQL database tabel waarin je met behulp van SQL Queries kunt communiceren met je database. SQL is een programmeertaal dat het meest gebruikt wordt door de meeste Relationele Database Manament Systemen om data op te slaan in gestructureerde tabellen. Een Spreadsheet kan nagenoeg alles wat je in een SQL database tabel ook kunt.

Zo kun je ook in Excel tabellen koppelen met andere tabellen in Excel (zoals een “left join” in SQL) doormiddel van  een VLOOKUP functie. Daarnaast heeft Google Spreadsheets zelfs een QUERY functie in waarin je gebruikt kunt maken van dit soort SQL queries (SQL is een database language en staat voor Structured Query Language). Tabellen bieden een gestructureerde manier voor het opslaan van data. De meeste boekhoudprogramma’s maken daarom gebruik van SQL zoals Exact Online. Ook sales CRM systemen zoals Salesforce maken hier gebruik van.

Spreadsheets zijn zo flexibel in te richten dat het hier juist zijn kracht verliest. Functies van anderen zijn niet zoals in programmeertalen ook makkelijk te voorzien van commentaar. Uiteindelijk biedt Excel een gigantisch aantal voorgeprogrammeerde functies die ook gebruikt worden in programmeertalen waardoor je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Met Excel kun je dus eigenlijk alles doen wat je zou willen. Zo heeft IMA een CRM systeem voor Spreadsheets ontwikkelt en IMA FINANCE een volledig boekhoudsysteem in Excel.

Als Excel zo krachtig is waarom kiezen sommige ondernemers dan toch voor eenvoudige boekhoudprogramma’s?

Excel Spreadsheets heeft alles in huis voor het opzetten van een goed boekhoudsysteem in Excel. Helaas is niet elke ondernemer ook goed in Excel. Daarnaast heeft niet elke ondernemer heeft ook de kennis van boekhouden. IMA FINANCE helpt ondernemers hier nu bij. Zo heb je wel de Kracht van boekhouden in Spreadsheets en niet het complexe gedoe hiervan. De programmeurs, spreadsheet specialisten en coaches van IMA & IMA FINANCE zorgen hiervoor. Daarnaast brengen ze het naar de next level door het volledig en veilig in de Google cloud te doen. Een IMA Boekhoudcoach begeleid je daarnaast van A tot Z.

IMA FINANCE maakt online Boekhouden in Spreadsheets eenvoudiger, veilig en volledig geautomatiseerd.

Doordat we steeds meer de vraag kregen om een goed online boekhoudsysteem in Spreadsheet te maken is er besloten om dit te doen. Het is nogal een karwei om dit goed en volledig te doen. Daarnaast moet het voor veel ondernemers vooral heel makkelijk in het gebruik zijn en overzicht bieden. Ook kregen we de vraag of we acties zoals het verwerken van een bulk aan inkoopfacturen geautomatiseerd konden verwerken richting Spreadsheets. Ook dit is nu mogelijk met behulp van AI (Artificial Intelligence) zonder afhankelijk te zijn van veel te dure software. Kortom voortaan is Boekhouden in Excel / Spreadsheets makkelijker, veiliger en bieden we volledig geautomatiseerde mogelijkheden. Het boekhoudsysteem in Spreadsheet staat gekoppeld met je IMA boekhoudcoach die mee kijkt en elk jaar je jaarrekening en IB Belastingen zal verzorgen.

Kies je voor een Boekhouding in Excel of Boekhouden in Google Spreadsheets? Wil je daarnaast een boekhouder die je jaarrekening verzorgd? IMA FINANCE is dan de juiste partner. Vraag snel dan een DEMO aan.